Rezervele Zalăului, mai bune decât bosniacii de la Jedinstvo Brcko

Adversar foarte accesibil pentru Volei Municipal Zalău în 16-imile de finală ale Cupei Challenge. Vicecampioana României a dispus fără nicio emoţie miercuri seara de bosniacii de la MOK Jedinstvo Brcko, învingându-i cu 3 – 0 în cadrul primei manşe din 16-imi. Oaspeţii, cu un lot foarte tânăr şi cu jucători fără experienţă, s-au apropiat cât de cât de valoarea echipei zălăuane doar în actul secund, pe care l-au pierdut la 21, după o serie de erori comise pe faza de construcţie de voleibaliştii zălăuani, care au jucat extrem de relaxaţi în setul doi.
Actul de debut s-a încheiat cu scorul de 25 – 10 în favoarea celor de la Volei Municipal Zalău, oaspeţii reuşind să blocheze în foarte puţine momente atacurile zălăuanilor.
Văzând diferenţa clară de valoare dintre cele două formaţii, antrenorul Marian Constantin a început parţialul trei cu jucătorii de rezervă, dar şi aceştia au avut o evoluţie incomparabil mai bună decât a oaspeţilor. Vlad Cuciureanu s-a evidenţiat printr-un joc bun pe centru atât la blocaj, cât şi în atac, în timp ce Miron a reuşit câteva servicii bune, chiar şi un as, la scorul de 18 – 10. Secundul zălăuan Rareş Bălean a avut şi el o serie de atacuri spectaculoase, fiind, de altfel, cel care a şi „închis” jocul la 25 – 12.
Vom reveni cu alte detalii.

Leave a Comment